15. 9. 2011

Regent Entertainment

Filmová studia Regent, založená před patnácti lety, nejsou tak vytříbeně nevkusná, jako Asylum, kteří záměrně produkují mockbustery nevalných kvalit (nevalných pro běžného diváka). Jejich problém však je, že asi skočí na špek každému, kdo jim tam donese scénář, i když mailem jim ho prý poslat nejde. Prý je mažou, takže musíte dojít osobně. Po osobním pohovoru, kdy jsou ti zásadní lidi, kteří sedí na penězích, nejspíš na drogách vznikají poklady typu Konec světa, Deep Evil (s Lorenzo Lamasem) nebo třeba Nukleární hurikán.

Regent se kromě levných filmů béčkových, katastrofických dramat, normálních dramat, gay komedií (fakt), horrorů a jiných pochybných projektů (jejich nedoceněný speciální žánr - gay supernatural thriller), můžou pochlubit i Oscarem oceněným snímkem Bohové a monstra, ve kterém si hlavní roli zahráli Ian McKellen a Brendan Fraser. Do jejich produkce spadá více takových, publikem dobře přijatých děl, včetně filmů Průvodce, Vrabčí cvrlikání, nebo Tokijská sonáta. Tím si svou reputaci značně zlepšují aspoň mezi kritiky.

V současné době jednáme o promítacích právech, abychom vám jejich produkci mohli představit blíže na některé z Obskurních Nocí. Zatím si můžete vychutnat aspoň trailer k Nukleárnímu hurikánu!

Žádné komentáře:

Okomentovat